Automation

Kommuniser enkelt med leietakere, kjøpere, selgere og ansatte

Send nyhetsbrev, informer leietakere om kommende byggeprosjekter, send sms om akutte forstyrrelser, inviter til arrangementer i boligområdet, la beboerne evaluere den nye lekeplassen, la kjøpere og selgere evaluere sin eiendomsmegler, digitale bestillingskjemaer for nye tapeter – alt håndteres i en og samme plattform.

Vi kan bygg- og eiendomsbransjen

Vi har jobbet med bygg- og eiendomsselskaper i over 20 år og vet hvordan man når ut med effektiv, digital kommunikasjon mot målgruppene innen sektoren. La oss hjelpe deg.

Integration

Integrer med andre system

Integrer enkelt Ungapped med både eiendomsspesifikke system som Vitec og Quedro, samt andre CRM- og forretningssystemer, som for eksempel Lime og Dynamics.

Integrer Ungapped med ulike systemer

“Vi liker at Ungapped er så lydhøre”

JM har brukt Ungapped i over 15 år, blant annet for å markedsføre nye boligprosjekter og for å håndtere administrasjon og informasjon til sine kunder.

Maria Wahlström, JM

Maria Wahlström, JM Marknadskommunikasjon

JM gjennomfører et stort antall digitale markeds- og kommunikasjonskampanjer hvert år og bruker Ungapped for e-postkommunikasjon, eventhåndtering og informasjon til sine boligkunder. Dette gjøres både sentralt og på JMs regionale markedsavdelinger.

– En stor del av vårt arbeid er kommunikasjon i ulike former til interessenter og kunder under boligprosjektenes løpende, sier Maria Wahlström på JM. Det handler både om markedsføring av nye prosjekter og informasjon til våre kjøpere. Med Ungapped tar vi oss av alt på en smidig måte.
JM har jobbet med digital markedsføring i over femten år og har hele tiden brukt Ungapped. I en periode brukte de flere plattformer samtidig, men har nå gått over til å bare bruke Ungapped.

– Det vi liker best med Ungapped er at verktøyene er så enkle å bruke og at supporten er så god, sier Maria Wahlström. Ungapped lytter virkelig til oss som kunder og er alltid tilgjengelige for å hjelpe til.

Ifølge Maria Wahlström merkes dette blant annet ved at nye funksjoner kontinuerlig kommer med korte ledetider.

– Det skjer så mye utvikling hele tiden av plattformen og savner vi noe er Ungapped lydhøre for det og gjør sitt beste for å hjelpe til.

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder, og har ca 2 500 ansatte i Sverige, Norge og Finland. JM bruker Ungappeds Enterprise-løsning der malbehandling og designstøtte er inkludert.




Bestill et gratis møte

Vi har mange fornøyde brukere innen bygg- og eiendomsbransjen

Vi ønsker å være sikker på at vi oppfyller dine forventninger.