Automation

Kommuniser enkelt med dine medlemmer

Med Ungapped tar du hånd om arrangementene dine, e-postmarkedsføring, SMS-kampanjer og undersøkelser på én og samme plattform. Vi jobber med mange medlemsorganisasjoner og vet hvordan man kommuniserer effektivt med målgruppen.

Avtal

Vi verner om tariffavtaler

For oss er det en selvfølgelighet at våre ansatte har tariffavtale og at vår arbeidsplass kjennetegnes av rettferdige vilkår.

Vi tar GPDR på alvor

Vi tilbyr kommunikasjonsløsninger som sikrer personvernet til alle brukere. Derfor har vi integrert mot både Dynamics og Tellus for å sikre at medlemmenes opplysninger er trygge.

”Ungapped er det mest kostnadseffektive alternativet”

Byggföretagen byttet til Ungapped som en del av moderniseringen av sine IT-plattformer og bruker plattformen daglig i kommunikasjon med medlemmene sine.

Anders Olsson, Byggföretagen

Anders Olsson,
IT-ansvarlig iByggföretagen

Byggföretagen er en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon for bygg-, anleggs- og spesialbedrifter som opererer på det svenske byggmarkedet.

– Vi sender ut fire ulike nyhetsbrev til våre medlemmer, deretter arrangerer vi arrangementer og undersøkelser blant medlemmene også. Vårt mest hyppige nyhetsbrev sendes til 9000 medlemmer og sendes ukentlig, sier Anders Olsson, IT-ansvarlig på Byggföretagen.

Da Byggföretagen skulle modernisere sine tekniske plattformer i 2019, lette de etter et moderne kommunikasjonsverktøy og gjennomførte en anskaffelse der tre aktører ble kortlistet.

– Vi valgte Ungapped fordi det er så brukervennlig for sluttbrukeren. Det er viktig at det er enkelt å lage attraktivt innhold siden det er flere personer involvert i vår kommunikasjonsarbeid. I tillegg var det enkelt å integrere Ungapped med våre medlemsregistre og nettside, noe som gjør at vi sparer utrolig mye tid på administrasjon. Til slutt var prisen en viktig faktor, Ungapped var det mest kostnadseffektive alternativet.

Med hjelp av Ungapped har Byggföretagen kunnet konsolidere sine nyhetsbrev, noe som har gjort arbeidet mer effektivt – samtidig som innholdet blir mer relevant for leserne.

– Tidligere hadde vi over tjue forskjellige nyhetsbrevmaler, nå kan vi i stedet styre innholdet i samme utsendelse basert på for eksempel hvilken av våre regioner mottakeren befinner seg i, det gjør det mye enklere å være relevant uten at vi trenger å ha en mengde forskjellige kontaktlister og utsendelser.

Byggföretagen er en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon med 3700 medlemsbedrifter. Byggföretagen bruker Ungappeds enterpriseløsning der integrasjoner, kontaktperson og support er inkludert i prisen.

Vi har mange fornøyde brukere blant medlemsorganisasjoner.

Vi ønsker å være sikker på at vi oppfyller dine forventninger.