Tjenester

Behov for å komme raskt i gang? Trenger du regelmessig avlastning i markedsføringsarbeidet? Eller mangler du kanskje kunnskap på et område?

Da kan du få hjelp fra ekspertene våre! Vi tilbyr tjenester innenfor strategi, formgivning, innholdsproduksjon og teknisk utvikling.

Hva tilbyr vi?

Strategi og planlegging

Vi har markedsstrateger som kan innta en rådgivende eller ledende rolle i arbeidet med å definere bedriftens visjoner og mål. Enten det gjelder kampanjer eller den overordnede strategien kan vi hjelpe deg med å nå målene.

Design og malproduksjon

Designerne våre sitter klare og kan utvikle maler til nyhetsbrev, kampanjer og spørreundersøkelser. Vi kan utarbeide fullstendig tilpassede designforslag basert på bedriftens grafiske profil, eller vi kan produsere responsive maler ut fra ferdige konsept.

Innholdsproduksjon

Vi tilbyr redaksjonelle tjenester, tekst, bilderedigering og produksjon av nyhetsbrev og kampanjer. Tekstforfatterne våre har god språkfølelse og sans for innhold og uttrykksmåte, og de har erfaring fra mange ulike bransjer og kunder.

Integrering

Ungapped er en komplett plattform med mange ferdige integrasjonsløsninger. Programmeringsgrensesnittet vårt (API) gjør det enkelt å integrere mot plattformen. Ta kontakt om du trenger hjelp med å integrere bedriftens system.

Vi ønsker å være sikker på at vi oppfyller dine forventninger.